Aktiviteetteja moneen makuun!
Porosafari, lumikenkäily, kelkkailu, historiaa, vaellusta, kalastusta...
Kulttuurin nälkään!
Teatteri retikka.
Aktiviteetteja; satoi tai paistoi!
Hurjia kokemuksia!
Järjestämme ryhmille retkiä lähiympäristöön.
Historiaa!
Järjestämme ryhmille retkiä lähiympäristöön.
Luonnon rauhaa!
Previous slide
Next slide

Vietimme nautinnollisen viikonlopun Kiannon Kuohuissa.

Hotellin pihapiiristä pääset vuodenajasta riippumatta harrastamaan ja ulkoilemaan Suomussalmen upeaan luontoon. 

Kesäisin

Hotellimme pihasta pääset suoraan monipuolisille ulkoilureiteille. Voit reippailla, patikoida, pyöräillä ja käydä vaikka viehe- tai perhokalastamassa Jalonuomassa, vanhassa Emäjoen jokiuomassa aivan hotellin vieressä. Jalonuomassa on istutettua kirjolohta. 

Pihapiirissä on tarjolla leikki- ja liikuntapuisto Humula, jossa on monenmoista tekemistä niin lapsille kuin aikuisillekin.

Jätkänpuiston uimaranta ja frisbeegolfrata tarjoaa ajanvietettä aurinkoisille kesäpäiville. Frisbeegolf kiekkoja voit vuokrata hotellin vastaanotosta.

Jalonuoman vesistö sopii myös kesälajeihin kuten melontaan ja SUPpailuun. Kysy välinevuokrasta hotellimme vastaanotosta.

Talvisin

Hotellimme pihasta pääset lumikenkäilemään lähimaastoon tai hiihtämään hyvin hoidetuille hiihtoladuille.  Hiihtolatuverkostoa on noin 30 km, josta lähes puolet valaistua Suomussalmen keskustan ja Haverisen hiihtokeskuksen välillä sekä Haverisen hiihtokeskuksessa. Keväällä Kiantajärvelle aukaistaan aurinkolatu, jossa nautit kevättalven auringosta mahtavissa järvimaisemissa. Vuokraamme lumikenkiä vastaanotostamme.

Moottorikelkkailu Suomussalmella on yksi suosituimpia talvimatkailijoiden harrastuksia. Suomussalmella on yli 500km merkittyä kelkkareittiä ja reiteille on hotelilta merkitty, noin kilometrin mittainen yhteysreitti. Koneellisesti kunnossapidettyä reittiä on n. 350km.

Talvikalastus on myös helppoa ja vaivatonta aivan hotellin vieressä. Jalonuoman vesistöön istutetut kirjolohet odottavat pilkkijää ja kalaa nouseekin hyvin lähes päivittäin. Kalastuslupia voit ostaa hotellin vastaanotosta.

Hotellin lähellä

Majoittuessasi hotellissamme voit myös hemmotella ja huolehtia itsestäsi hieronnoilla ja muilla fysikaalisilla hoidoilla. Varaa hoito suoraan Coronaria Fysioterapian sivuilta: https://ajanvaraus.coronaria.fi/

Hotellin läheisyydessä on monia luontokohteita, joihin pääset pois arjen kiireistä niin kesäisin kuin talvisin. Näitä ovat mm. Kurimon kulttuuripolku ja Vanha Kurimo, Varisjärven-Saarijärven polku, Säynäjänsuon retkeilypolku, Seitenahvenisen retkeilypolku, Variskönkään vesiputous ja Pesiön retkeilypolku. Retkeilupoluista saat lisätietoja sivuilta: 

Aktiviteetit ryhmille

Kiannon Kuohujen opastetuille ryhmäretkille on helppo tulla. Olemme valinneet ryhmille hotellin omat retket Suomussalmen kiinnostavimpiin kohteisiin. Kuljetukset ja oppaat ovat valmiina odottamassa sinua ja ryhmääsi.

Alla tarjoamiamme isoja ja pieniä elämyksiä:

Klikkaa alla ja tutustu mahdollisuuksiin!

Pyydä tarjous

+358 (0)300 870 307
(Puhelun hinta 0,49€/min + pvm/mpm, max 3€/puhelu)

Email hotelli@kiannonkuohut.fi