Aktiviteetteja moneen makuun!
Porosafafi, lumikenkäily, kelkkailu, historiaa, vaellusta, kalastusta...
Kulttuurin nälkään!
Teatteri retikka.
Aktiviteetteja; satoi tai paistoi!
Hurjia kokemuksia!
Järjestämme ryhmille retkiä lähiympäristöön.
Historiaa!
Järjestämme ryhmille retkiä lähiympäristöön.
Luonnon rauhaa!
Previous
Next

Vietimme nautinnollisen viikonlopun Kiannon Kuohuissa.

Hotellin pihapiiristä pääset vuodenajasta riippumatta harrastamaan ja ulkoilemaan Suomussalmen upeaan luontoon. 

Kesäisin

Hotellimme pihasta pääset suoraan monipuolisille ulkoilureiteille. Voit reippailla, patikoida, pyöräillä ja käydä vaikka viehe- tai perhokalastamassa Jalonuomassa, vanhassa Emäjoen jokiuomassa aivan hotellin vieressä. Jalonuomassa on istutettua kirjolohta. 

Pihapiirissä on tarjolla leikki- ja liikuntapuisto Humula, jossa on monenmoista tekemistä niin lapsille kuin aikuisillekin.

Jätkänpuiston uimaranta ja frisbeegolfrata tarjoaa ajanvietettä aurinkoisille kesäpäiville. Frisbeegolf kiekkoja voit vuokrata hotellin vastaanotosta.

Jalonuoman vesistö sopii myös kesälajeihin kuten melontaan ja SUPpailuun. Kysy välinevuokrasta hotellimme vastaanotosta tai tutustu vuokravälineisiin osoitteessa www.vuokravekotin.fi

Talvisin

Hotellimme pihasta pääset lumikenkäilemään lähimaastoon tai hiihtämään hyvin hoidetuille hiihtoladuille.  Hiihtolatuverkostoa on noin 30 km, josta lähes puolet valaistua Suomussalmen keskustan ja Haverisen hiihtokeskuksen välillä sekä Haverisen hiihtokeskuksessa. Keväällä Kiantajärvelle aukaistaan aurinkolatu, jossa nautit kevättalven auringosta mahtavissa järvimaisemissa. Vuokraamme lumikenkiä ja suksia vastaanotostamme.

Moottorikelkkailu Suomussalmella on yksi suosituimpia talvimatkailijoiden harrastuksia. Suomussalmella on yli 500km merkittyä kelkkareittiä ja reiteille on hotelilta merkitty, noin kilometrin mittainen yhteysreitti.

Talvikalastus on myös helppoa ja vaivatonta aivan hotellin vieressä. Jalonuoman vesistöön istutetut kirjolohet odottavat pilkkijää ja kalaa nouseekin hyvin lähes päivittäin. Pilkkivälineitä ja kalastuslupia voit ostaa hotellin vastaanotosta.

Hotellin lähellä

Hotellin läheisyydessä on monia luontokohteita, joihin pääset pois arjen kiireistä niin kesäisin kuin talvisin. Näitä ovat mm. Kurimon kulttuuripolku ja Vanha Kurimo, Varisjärven-Saarijärven polku, Säynäjänsuon retkeilypolku, Seitenahvenisen retkeilypolku, Variskönkään vesiputous ja Pesiön retkeilypolku. Retkeilupoluista saat lisätietoja sivuilta: 

Aktiviteetit ryhmille

Kiannon Kuohujen opastetuille ryhmäretkille on helppo tulla. Olemme valinneet ryhmille hotellin omat retket Suomussalmen kiinnostavimpiin kohteisiin. Kuljetukset ja oppaat ovat valmiina odottamassa sinua ja ryhmääsi.

VUOKRATTAVAT AKTIVITEETTI VÄLINEET:

  • SUP-laudat
  • Sähköavusteiset skootterit, polkupyörät ja potkulaudat
  • Frisbee golf kiekot
  • Kalastusvälineet
  • Lumikengät
  • Sukset hiihtoon

Alla tarjoamiamme isoja ja pieniä elmämyksiä:

Klikkaa alla ja tutustu mahdollisuuksiin!

Pyydä tarjous

+358 (0)8 710 770

Email sales@kiannonkuohut.fi