Kylpylä

Virkistyskylpylä

Tervetuloa polskimaan ja virkistäytymään!

VIRKISTYSKYLPYLÄ

Virkistyskylpylä Kiannon Kuohut sijaitsee hotellin yhteydessä, keskellä kaunista luontoa ja keskustan palveluja. Viihtyisä kylpylä ja kuntosali tarjoavat kehon ja mielen virkistystä läpi vuoden. 

Allasosastolla on 25 metriä pitkä neliratainen kuntouintiallas, turvallinen lastenallas kahdella liukumäellä sekä vesihieronta-, pore- ja kylmävesialtaat. Suomalaisten saunojen lisäksi on myös yrttihöyrysauna. Luonnonvesiuintimahdollisuus on viereisessä luonnonkauniissa Jalonuomassa ympäri vuoden. 

Kylpylän aulassa on lapsia ilahduttava pallomeri, nettikahvila sekä ilmainen FreeWifi. Aivan kylpylän nurkalta lähtevät patikkapolku ja talvella valaistu, koneellisesti hoidettu hiihtolatu. Vieressä on myös leikki- ja liikuntapuisto Humula. 

Kylpylästä voit vuokrata ajan golfsimulaattoriin, jossa saat ainutlaatuisen golfelämyksen vuoden jokaisena päivänä. Myös frisbeegolfkiekkoja vuokrataan lippukassalta läheiselle ulkoradalle. 

Yksittäisiä liikuntasalivuoroja voit myös varata kylpylän lippukassalta. 

Huonemajoituksen hintaan sisältyy aina virkistyskylpylän ja kuntosalin käyttö niiden aukioloaikoina. Hotelliin majoittuvat asiakkaat saavat kulkukortin vastaanotosta. Kylpylään pääset suoraan hotellin majoitustiloista. 

Kylpylän aukioloajat:

https://www.suomussalmi.fi/fi/kulttuuri-vapaa-aika-ja-nuoret/kylpyla-kiannon-kuohut

Suora puhelinnumero kylpylään: 044 777 3185

Lippukassa, kahvio ja altaat suljetaan puoli tuntia ennen kylpylän sulkemisaikaa.

” Erinomainen kylpylä ja kuntosali"

Hotelli myös oikein hyvä ja siisti. Mahdollisuus uida avannossa. Ei valittamista.”
Tripadvisor