Teatteri Retikka

Teatteri Retikka

Kesäteatteri 2021: KONNAT, www.teatteriretikka.net

Näytökset 15.7. – 15.8.2021

Ryhmätarjous, väh. 20hlö:

85€/hlö jaetussa kahden hengen huoneessa tai 120€/hlö yhden hengen huoneessa. Hinta sisältää majoituksen aamiaisella, kylpylän/kuntosalin käytön, teatteriliput ja buffet päivällisen (varattava ennakkoon).

Yksittäisvaraukset:

90€/hlö jaetussa kahden hengen huoneessa tai 125€/hlö yhden hengen huoneessa. Hinta sisältää majoituksen aamiaisella, kylpylän/kuntosalin käytön, teatteriliput ja buffet päivällisen (varattava ennakkoon).

_________________________________________________________________________

Teatteri Retikka on Suomussalmella sijaitseva esittävän taiteen talo, joka tarjoaa teatteri ja kulttuurielämyksiä sekä Kino Retikka elokuvanäytöksiä läpi vuoden ohjelmistonsa mukaisesti. Teatteri Retikka järjestää ohjelmaa myös tilauksesta. 

Teatteri toimii 2010 rakennetussa teatterirakennuksessa Kylpylähotelli Kiannon Kuohujen yhteydessä, josta teatteriin on pääsy myös sisäkautta. Teatterissa on 186 istumapaikkaa ja kiinteä nouseva katsomo. Ensi-iltoja on vuosittain 3-5 kappaletta ja kohderyhmänä ovat alueen asukkaat sekä matkailijat ympäri Suomen.

Teatteri on saanut useita palkintoja ja huomionosoituksia: Yle1:n Valopilkku-kunniakirjan vuonna 2002, Oulun läänin taidetoimikunnan palkinnon vuonna 2007, Paikallislehdistön Antti-patsaan vuonna 2008, Elävä Kainuu Leader-kunniakirjan vuonna 2010 ja Kainuun kulttuuripalkinnon vuonna 2011 sekä Wild Taigan kannustepalkinnon vuonna 2012. 

Kesäteatteri

Yksi Suomen suurimmista kesäteattereista. Kesäteatteriin mahtuu noin 1100 katsojaa. Teatterissa esitetään paikallisia aiheita käsitteleviä näytelmiä, joiden käsikirjoituksesta ja ohjauksesta vastaa Schroderuksen perhe, Eero ja tyttärensä Ulla pääsääntöisesti.

Vuonna 2017 koko kesäteatterin katsomo rakennettiin uudelleen. Kesäteatterin katsoja ennätys on 12.556 katsojaa, joka saavutettiin 2018 kesän aikana. Keväällä 2020 myös näyttämö tulee saamaan katteen jolloin esittävät henkilöt ja laitteistot eivät ole säiden armoilla.

Lisää Teatteri Retikan ja Kino Retikan palveluista: www.teatteriretikka.net