Kylpylä & Hoidot

Virkistyskylpylä Kiannon Kuohut sijaitsee keskellä kaunista luontoa, silti lähellä vireän kyläkeskuksen palveluja. Uudistetut kylpylä ja kuntosali tarjoavat kehon ja mielen virkistystä läpi vuoden.

Allasosastolla on 25 metriä pitkä neliratainen kuntouintiallas, turvallinen lastenallas kahdella liukumäellä sekä vesihieronta-, pore- ja kylmävesialtaat. Suomalaisten saunojen lisäksi on myös yrttihöyrysauna. Luonnonvesiuintimahdollisuus on viereisessä luonnonkauniissa joessa ympäri vuoden.

Kylpylän aulassa on lapsia ilahduttava pallomeri, nettikahvila sekä ilmainen FreeWifi. Aivan kylpylän nurkalta lähtevät patikkapolku ja talvella valaistu, koneellisesti hoidettu hiihtolatu. Vieressä on myös leikki- ja liikuntapuisto Humula.

Kylpylästä voit vuokrata ajan golfsimulaattoriin, jossa saat ainutlaatuisen golfelämyksen vuoden jokaisena päivänä. Myös frisbeegolfkiekkoja vuokrataan lippukassalta läheiselle ulkoradalle.

Virkistyskylpylä Kiannon Kuohut

p. 044-777 3185Sieppaakylpyla.GIF

Fysikaalinen hoitolaitos Kunnoks Oy toimii Suomussalmella Kiannon Kuohut -kylpylä kokonaisuudessa. Tuotamme monipuolisia ja laadukkaita fysoterapia- ja kuntoutuspalveluja yksilö- ja ryhmäasiakkaille vauvasta vaariin.

Yrityksemme henkilökunta on ammattitaitoista ja palveluhenkistä. Olemme kouluttautuneet myös erikoisosaamiseen, joten pystymme palvelemaan asiakkaitamme hyvin yksilöllisesti. Välitämme asiakkaistamme.

Kunnoks Hoitolaitos
puh. (08) 710 380