Sieppaa_g_logo.GIFGolf-simulaattori

Golf -simulaattori on golfin pelaamiseen ja lyöntiharjoitteluun tarkoitettu Golf -sisäharjoittelupaikka joka sijaitsee Kiannon Kuohut kylpylän kahvion yhteydessä..

Golf -simulaattorissa käytetään oikeita golfvälineitä ja golfpalloja jotka ovat tilassa käytössänne.

Pelaaminen:Sieppaa_g_pallo.GIF

Palloa lyödään lyöntipisteestä noin neljän metrin päässä sijaitsevalle valkokankaalle, johon on heijastettu näkymä oikealta golfkentältä.

Kun pelaaja lyö palloa niin simulaattorissa oleva FlightScope®  -pallotutka mittaa pallon lentotiedot tietokoneelle, jossa TruGolf®  E6GOLF -simulaatio-ohjelma määrittää tarkasti pallon lentoradan heijastettavaksi valkokankaalle.

Sieppaa_g_puffi.GIF

Tämän jälkeen seuraa uusi näkymä siitä kohtaa mihin pallo päätyi edellisen lyönnin seurauksena.
Näin jatketaan pelaamista eteenpäin kunnes pallo on saatu viheriölle.

Puttaus: 

Lopuksi suoritetaan oikea puttaus simulaattoritilassa olevalla viheriöllä ja puttausten lukumäärä syötetään tietokoneelle. Näin saadaan pelaajan ko. väylän todellinen lyöntimäärä jota verrataan kentän ihannetulok

seen l. par -tulokseen.

Pelianalyysi:

E6GOLF ohjelma sisältää myös tyylikkään analyysin, joka kertoo yhdellä silmäyksellä olennaisia ​​tietoja lyönnistäsi. mm. mailan tulokulman, lapanopeuden ja nostokulman sekä pallon lähtökulmat, nopeuden ja lyöntipituuden.

Kentät:

Golfsimulaattorissa on 83 erilaista ja eritasoista kenttää maailmalta, joista jokainen löytää suosikkinsa.

                         Hinta:

Sieppaa_g_lahjakortti.GIFKäytössä on tuntihinnoittelu 20€/h joten jos tulet porukalla pelaamaan niin hinta per pelaaja on edullisempi. Esim. Max 4 pelaajaa maksaa vain 5€/hlö/tunti.